Usuń konto
Jeśli chcesz usunąć swoje konto – możesz to zrobić z dowolnej z naszych aplikacji.
Po prostu wybierz „Ustawienia” (zwykle ostatnia ikona na pasku nawigacyjnym) i na dole wybierz „Usuń konto”. Zostaniesz poproszony o potwierdzenie usunięcia.
Twoje konto i zarejestrowany postęp zostaną całkowicie usunięte i nie będzie można ich odzyskać.